Over ons


Gerrie’s Haarwerken is een onderdeel van de Kapper Spakenburg en zoekt voor elk haarprobleem een passende oplossing, wij zijn heel creatief en kunnen veel correcties en persoonlijke wensen in ons eigen atelier aanbrengen.
Door het contact met verschillende haarwerkleveranciers kunnen wij vanuit een groot assortiment voor ieder persoonlijk een passende aanvulling een tijdelijk of permanent haarwerk leveren.

Uw vaste contact persoon is Gerrie Koelewijn, zij heeft 42 jaar ervaring als kapster, en verzorgt al jaren haaraanvullingen en pruiken. Gerrie is tevens BA geestelijk verzorger, dit is een meerwaarde voor mensen die ziek zijn of met uiterlijke problemen te kampen hebben. Zij vindt het heerlijk om mensen in moeilijke situaties een mooi en prettig gevoel te geven, door een mooi verzorgt kapsel.

Bent u op zoek naar een professionele kapster en pruikenspecialist of wilt u gewoon een leuke haarverlenging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn erkend haarwerkspecialist aangesloten bij de Anko Haarwerkers. Dit houd in dat wij verschillende contracten hebben met zorgverzekeraars en daardoor erkend leverancier van hulpmiddelen zijn.

Heeft u een klacht te melden en komt u er met ons niet uit? Wij zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Uiterlijke Verzorging, in de kolom hiernaast treft u hiervoor de links aan.